Hallo. Ik ben Philippe , uitbater van de camping. Samen gaan wij het terrein bezoeken.

   Hier zijn we bij de ingang. De plattegrond aan uw rechterkant geeft u alle standplaatsnummers, de voornaamste gebouwen en toont u waar de brandblusposten staan. Uitzonderlijk gaan wij niet naar de receptie , wat voor iedere nieuwe kampeerder verplicht is, om zich aan te melden, en een plaats te bekomen.

  Om te beginnen gaan wij naar het voornaamste sanitairgebouw (een tweede lokaal, met wasmachine en droogtrommel, vindt u achter het bureau).
  Wij zijn er. Links, de heren waszaal  met warm en koud water, rechts, de heren toiletten. Nu gaan we even naar de douches! Dames- en herendouches zijn gescheiden.Het gebouw kunnen wij niet verlaten zonder de damestoiletten noch de dameswaszaal te bekijken.
  Aan de achterzijde van het gebouw gaan we waar vele mannen graag komen, de afwasplaats! Hier vindt u ook aparte bakken voor was en linnen.Deze bedekte plaats is s'nachts verlicht  en ook is hier warm water  verkrijgbaar.
  Op een twintigtal meters  hebben we de vijf petanque-pisten.Hier worden in het seizoen wedstrijden georganiseerd. In het weekeinde van 15 augustus komen hier spelers uit diverse clubs en campings  voor  het  laatste , en nu  traditioneel geworden , toernooi.

  Om dit bezoek te beŽindigen stel ik u voor verschillende zichten van de camping te bekijken.

Tot  ziens!

                                                            Philippe